Incode cinema, är kraftfullt och enkelt att använda.


Behöver ni ett system för att visa filmaffischer, bioprogram eller andra budskap på skärmar i foajé eller, till exempel, i era skyltfönster? Eller behöver ni en hemsida som alltid är uppdaterad med det senaste bioprogrammet? Eller varför inte ett bokningssystem speciellt framtaget för biografer? Kanske en kombination? Incode Cinema kan allt detta och mycket mer! :)

Genom Incode Cinema får ni även tillgång till vår fantastiska support. Vi hjälper bland annat jättegärna till med framtagandet av material och schemaläggning utöver frågor och funderingar.

Läs vidare för en kort genomgång

Molnbaserad och modulär mjukvara

Eftersom Incode är ett molnbaserat system så kommer man åt att göra ändringar var man än befinner sig, så länge det finns tillgång till internet så klart! Genom incode.se loggar man lätt in på sin profil och landar på en sida som ger en översikt över systemet, varifrån man lätt tar sig vidare till sidor för specifika moduler, t.ex. signage och hemsida

Incodes funktioner kan delas in i tre moduler, signage, hemsida och biljettbokning. Eftersom Incode är modulärt går det bara att använda sig av en eller flera moduler.

Signage - (180 kr/mån)

Med hjälp av signagemodulen kan man lätt hantera det material som ska visas på biografens digitala skärmar. Materialet kan både hämtas in och schemaläggas automatiskt (t.ex. trailers och digitala affischer) och specialanpassas med hjälp av materialmallar, bild och videomaterial med hjälp av schemaläggningsfunktionen. Vi hjälper gärna till att ta fram både material och en skärmlösning som passar just er.


Hemsidan (165 kr/mån)

Med hemsidemodulen är det lätt att hantera den information som inte kan uppdateras automatiskt på hemsidan (t.ex. uppladdning av bilder från lokala event). Det är också, till exempel, möjligt att lägga till egna flikar för information utöver bioprogram. Se söderköpings Bio för ett exempel på hur en incode-hemsida kan se ut soderkopingsbio.se. Vi specialanpassar självklart hemsidan efter ert behov och ser till att det verkligen blir er hemsida med logga osv.


Biljettbokningssystem (enligt ö.k. kr/mån)

under construction

Incode passar även bra för många andra användningsområden!
Klicka här för att läsa mer eller

Se videon nedan för en kort presentation