Incode Lite Edition

Filmaffischer, program och reklam på digitala skyltar med Incode Lite Edition – byggt från grunden med biografbranschens behov i fokus!

Incode Administration

Incode är framtidssäkert och skalerbart från singelskärmar till kompletta lobbysystem för multiplexbiografer med automatisk schemaläggning kopplat till kassasystem, biljettbokning, filmdatabaser m.m.

I Incode Lite Edition schemalägger man lätt innehållet till rätt skärm. Systemet är webbaserat, så det är enkelt att kontrollera innehållet från en webbläsare, var man än befinner sig. I lösningen ingår lagring av er media i molnet, samt tillgång till ett växande antal publika mediabibliotek.

Öka besökarantalet med rörliga posters och trailers

Tillgången på traditionella filmaffischer sjunker, vilket gör det svårare för biografen att informera om sin repertoar. Incode Lite Edition är lösningen för att nå ut till sina besökare med information om kommande filmer, kvällens program, kioskpriser och mycket mer! Incode Lite Edition stödjer också de nya ”rörliga affischerna” som många filmbolag släpper. Det blir väldigt effektfullt och genererar mer intresse kring kommande filmer!

Öka intäkterna med reklam i foajén!

Programvaran gör det enkelt att lägga in reklam från lokala eller nationella företag eller sponsorer. Incode-plattformen är dessutom förberedd och kan uppgraderas för integration mot alla marknadens reklamplattformar och kan visa innehåll från ledande annonsnätverk.

Flexibelt och modulärt

Tack vare att spelaren är en fristående enhet går det utmärkt att även ansluta Incode Lite Edition till befintliga skärmar eller projektorer om så önskas.