Kvalitet från QSC

Bio är inte bara en produkt, det är en upplevelse. Det finns en magi som händer när ljuset släcks ner och publiken låter sig dras in i världen på duken. Ljudet är en lika viktig del som bilden för att denna magi skall få liv

I över 30 år har QSC jobbat för att skapa magi på bio. QSC har byggt ett rykte om oöverträffad kvalitet, prestanda och tillförlitlighet. Med processorer, förstärkare och högtalare integrerade i en sömlös helhet är QSC den enda kompletta leverantören för alla biografens ljudbehov.

State of the Art-prestanda

QSC Cinemas produkter är konstruerade för allra bästa prestanda och uppfyller alla de högt ställda krav som följer med det digitala ljudspåret i en modern digitalbioanläggning. Förstärkare med extremt låg distorsion kombinerat med effektiva lågbashögtalare och välbalanserade MF/HF element för exceptionell kraft, täckning och tydlighet.

Beprövad driftsäkerhet

Hemligheten är enkel: ”Bygg kvalitetsprodukter som tål de allra flesta påfrestningar. Biografägare har inte råd med inställda föreställningar och QSC har inte råd med ett dåligt rykte.” Långsiktig driftsäkerhet och allra bästa kvalitet är den viktigaste ingrediensen i varje produkt som lämnar produktionsbandet.

Kompletta integrerade lösningar

QSC levererar mer än en samling enskilda delar – ett biografljudsystem är en helhet. Det är därför QSC designar allt för drift på systemnivå i var och en av produkterna. Med detta unika, systemfokuserade tillvägagångssätt blir installationen både enklare och snabbare att utföra på biografen, samtidigt som biografdriften blir mer effektiv.

Oöverträffad support

Att arbeta både direkt med QSC eller någon i det globala nätverket av regionala kunniga återförsäljare, säkerställer kundernas behov oavsett storlek på salong eller systemlösning med specifika tekniska eller budgetmässiga krav.

Bestående värde

Hur mäter man det totala värdet i investeringen av en ny ljudanläggning? Kommer den att uppfylla de förväntningar dagens tekniskt kunniga publik ställer till ljudkvalitet, både nu och i framtiden? Är varje detalj väl genomtänkt för att spara tid och pengar? Är varje komponent anpassad för ett sömlöst gränssnitt? Möjliggör utrustningen en effektiv centraliserad övervakning och förvaltning? Fungerar allt utan driststopp eller fel, år efter år, allt för att förhindra kostsamma driftstopp och ersättning av defekta komponenter? Detta är värden som QSC står för och som gör deras produkter till den bästa långsiktiga investeringen i biografbranschen.