Bromölla, Frilmpalatset: 4K (2013)

Kund
Filmpalatset Bromölla AB
Ort
Bromölla, Sverige

”Gå för Barco! Det kan inte gå fel!”
Blinkande stjärnor, röd sammet, valnötspanel, en gyllene ridå och den absolut senaste biograftekniken: Singelbiografen Filmpalatset i Bromölla erbjuder en fantastisk biografupplevelse med en blandning av retro och framtid! Inte undra på att biografen utnämnts till Sveriges bästa biograf.

”Vi försöker alltid hålla oss a jour med den senaste tekniken och innovationen. Det är ett åtagande mot våra besökare,” säger Thomas Jönsson, ägare av Filmpalatset. ”Vi var bland de första att introducera DTS, Dolby Digital och t.o.m. 8 kanals SDDS. Samma sak gäller med digital projektion. Vi installerade vår första Barcoprojektor, en DP-2000, för visning av Ice Age 3, juni 2009. Vi har haft tre bra år med den projektorn, så Barco var det självklara valet för oss för nästa steg framåt.”

Förra året uppgraderades biografen med nya stolar och mattor och installerade Barcos DP4K-32B digitalbioprojektor. Jönsson: ”Investeringen i den nya projektorn var klart värt det. Jag är mycket imponerad över bilden på duken. Det är fantastiskt att publiken lägger märke till förbättringen och ger oss komplimanger för bilden! Slutsats? Gå för Barco! Det kan inte gå fel!”